Inspiráció

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Inspiráció

2020.04.15 [11:11]
Vágyakozik egy saját „kis édenre“? Alkossa Meg otthonában

Mindannyian szeretnénk, ha a lakásunkban lenne legalább egy olyan hely, amely csak a miénk. A várkastélyokban a királynőknek csodálatos helyük volt arra, hogy szépítsék és kényeztessék magukat. De Önnek most nem kell várat vásárolni, sem feltalálni az időgépet, hogy szert tehessen egy ilyen helyre. Elkészítheti a tökéletes pipere sarkot otthonában.

 
2020.02.21 [10:16]
Berendezi a háztartását? Mi segíttünk kiválasztani a színeket

A környezet színei nmagy hatással vannak ránk. Ezért nagyon fontos a színek tökéletes kiválasztása. Szükséges tudni, hogy az egyes színek milyen befolyással vannak ránk. Csak így tudunk létre hozni egy olyan othont, amely támogat és feltölt minket.

 
2020.01.22 [10:46]
Ok, hogy miért vásároljon ékszerdobozt

Nekünk hölgyeknek nincs hiányunk ékszerekben és egyéb csecsebecsében, de nagyon gyakran nem törődünk velük úgy, ahogyan azt megérdemlik. Ékszereket a külső hatásoktól legjobban helyes tárolással tudjuk megóvni. Legtöbben ékszereinket szétszórva tároljuk fiókjainkban, a fürdőszobában levő dobozkákban vagy a fésülködő asztalkánkon. Viszont akkor ne csodálkozzunk azon, hogy az ékszereink élettartama túl rövid, hamar megsérülnek, hamar elveszítik színüket és hogy nem olyan a kinézetük, mint amikor megvásároltuk őket.

 
2019.10.22 [10:46]
Lakberendezés a francia romantika jegyében – a provence-i stílus

A francia vidék szépséges látványa már számos embert elvarázsolt. Annak ellenére, hogy a provence-i stílus kezdete a 18. századtól eredeztethető, még ma is időtálló és közkedvelt. Némelyen örömmel elkalandozunk a levendula világában, a természetes alapanyagok és pasztellszínek lenyűgöző birodalmában, ahol a meghittség és a gyöngédség uralkodik.

 

 
2019.09.09 [13:40]
Ékszerek, melyek nem hiányozhatnak az Ön ékszerdobozából sem

Ön is olyan pólókat és nadrágokat vesz elő leggyakrabban szekrényéből, melyek könnyen kombinálhatóak? Az ékszerekkel sincs ez másképp. Ezért szükséges, hogy az ékszerdoboza tele legyen különböző csecsebecsével, amelyek majdnem mindenhez illenek, és mégis különlegesek. Szeretné tudni, melyek ezek? 

 
2019.07.23 [12:44]
Válassza ki a személyiségéhez legjobban illő fésülködő asztalkát

Az utcán sétálva nem nehéz nem észrevenni, hogy nem létezik két teljesen egyforma nő. Minden hölgy hordozza magában a különlegesség és egyediség báját. Némelyek drága business ruhában sétálnak, szigorú kontyot viselve és okostelefont tartva fülüknél. Mások gyönyörű virágmintás szoknyával, hullámos, hosszú hajjal és ábrándos tekintettel ékeskednek. S van, aki körül sok gyerkőc futkos.

 

 
2019.06.11 [10:10]
Fésülködő asztalkák a napjainkigz ókortól

Mai rohanó világunkban a legtöbb hölgy a fürdőszoba halvány reggeli fényénél, munkában vagy végső esetben az autóban sminkel.  Lehet, itt az ideje inspirációt meríteni az elmúlt évszázadokból és időt szakítani a bőrünkről való gondoskodásra és a háborítatlan szépítkezésre. Erre a célra szolgálnak a fésülködő asztalkák.

 
2019.01.18 [19:12]
Vajon tudja, hogyan kell helyesen tisztítani a sminkecsetet? Engedje meg, hogy segítsünk

A régmúlt időkben a sminkecsetek a professzionális sminkesek kiváltságának számítottak. Manapság mindannyiunk otthonában megtalálható, mondjuk a fésülködő asztalkán. Milyen a várható élettartama egy sminkecsetnek? Milyen törődést igényel? 

 
2019.01.17 [14:18]
6 tipp a romantikus, vintage hálószoba kialakításához

Romantikus, lakályos és elegáns. Ön is vágyódik egy vintage stílusú hálószoba után? A szoba berendezésekor nem árt az óvatosság. A vintage stílusnak meg vannak a maga szabályai és alapelvei, melyeket ajánlatos betartani. Most megmutatjuk Önöknek, melyek azok.  

 
2019.01.17 [13:44]
Üdvözöljük, mi vagyunk a THERESE

Minden nő megérdemli a királyi bánásmódot. Időt szánni önmaguk ápolására és kényeztetésére, s nem utolsó sorban gyönyörködni a luxusban. Pontosan, mint abban a korban, amikor a szépség és egyediség a hölgyek kiváltságának számított.

 
 
 
Segítünk szépsége ápolásában

Látogasson el blogunkra és inspirálódjon újdonságainkkal a stílus, szépség és báj világából.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió
Segítségre van szüksége?Segítségre van szüksége?