Inspiráció

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Inspiráció

2019.09.09 [13:40]

Ön is olyan pólókat és nadrágokat vesz elő leggyakrabban szekrényéből, melyek könnyen kombinálhatóak? Az ékszerekkel sincs ez másképp. Ezért szükséges, hogy az ékszerdoboza tele legyen különböző csecsebecsével, amelyek majdnem mindenhez illenek, és mégis különlegesek. Szeretné tudni, melyek ezek? 

 
2019.07.23 [12:44]

Az utcán sétálva nem nehéz nem észrevenni, hogy nem létezik két teljesen egyforma nő. Minden hölgy hordozza magában a különlegesség és egyediség báját. Némelyek drága business ruhában sétálnak, szigorú kontyot viselve és okostelefont tartva fülüknél. Mások gyönyörű virágmintás szoknyával, hullámos, hosszú hajjal és ábrándos tekintettel ékeskednek. S van, aki körül sok gyerkőc futkos.

 

 
2019.06.11 [10:10]

Mai rohanó világunkban a legtöbb hölgy a fürdőszoba halvány reggeli fényénél, munkában vagy végső esetben az autóban sminkel.  Lehet, itt az ideje inspirációt meríteni az elmúlt évszázadokból és időt szakítani a bőrünkről való gondoskodásra és a háborítatlan szépítkezésre. Erre a célra szolgálnak a fésülködő asztalkák.

 
2019.01.18 [19:12]

A régmúlt időkben a sminkecsetek a professzionális sminkesek kiváltságának számítottak. Manapság mindannyiunk otthonában megtalálható, mondjuk a fésülködő asztalkán. Milyen a várható élettartama egy sminkecsetnek? Milyen törődést igényel? 

 
2019.01.17 [14:18]

Romantikus, lakályos és elegáns. Ön is vágyódik egy vintage stílusú hálószoba után? A szoba berendezésekor nem árt az óvatosság. A vintage stílusnak meg vannak a maga szabályai és alapelvei, melyeket ajánlatos betartani. Most megmutatjuk Önöknek, melyek azok.  

 
2019.01.17 [13:44]

Minden nő megérdemli a királyi bánásmódot. Időt szánni önmaguk ápolására és kényeztetésére, s nem utolsó sorban gyönyörködni a luxusban. Pontosan, mint abban a korban, amikor a szépség és egyediség a hölgyek kiváltságának számított.

 
 
 
Reklamné okno
 
 
Segítünk szépsége ápolásában

Látogasson el blogunkra és inspirálódjon újdonságainkkal a stílus, szépség és báj világából.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió