Inspiráció

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Inspiráció

2019.06.11 [10:10]

Mai rohanó világunkban a legtöbb hölgy a fürdőszoba halvány reggeli fényénél, munkában vagy végső esetben az autóban sminkel.  Lehet, itt az ideje inspirációt meríteni az elmúlt évszázadokból és időt szakítani a bőrünkről való gondoskodásra és a háborítatlan szépítkezésre. Erre a célra szolgálnak a fésülködő asztalkák.

 
2019.01.18 [19:12]

A régmúlt időkben a sminkecsetek a professzionális sminkesek kiváltságának számítottak. Manapság mindannyiunk otthonában megtalálható, mondjuk a fésülködő asztalkán. Milyen a várható élettartama egy sminkecsetnek? Milyen törődést igényel? 

 
2019.01.17 [14:18]

Romantikus, lakályos és elegáns. Ön is vágyódik egy vintage stílusú hálószoba után? A szoba berendezésekor nem árt az óvatosság. A vintage stílusnak meg vannak a maga szabályai és alapelvei, melyeket ajánlatos betartani. Most megmutatjuk Önöknek, melyek azok.  

 
2019.01.17 [13:44]

Minden nő megérdemli a királyi bánásmódot. Időt szánni önmaguk ápolására és kényeztetésére, s nem utolsó sorban gyönyörködni a luxusban. Pontosan, mint abban a korban, amikor a szépség és egyediség a hölgyek kiváltságának számított.

 
 
 
Reklamné okno
 
 
Segítünk szépsége ápolásában

Látogasson el blogunkra és inspirálódjon újdonságainkkal a stílus, szépség és báj világából.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió