Üdvözöljük, mi vagyunk a THERESE

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Üdvözöljük, mi vagyunk a THERESE

2019.01.17 [13:44]

Minden nő megérdemli a királyi bánásmódot. Időt szánni önmaguk ápolására és kényeztetésére, s nem utolsó sorban gyönyörködni a luxusban. Pontosan, mint abban a korban, amikor a szépség és egyediség a hölgyek kiváltságának számított.

Szeretnénk megújítani és ápolni ezt a hagyományt, annak ellenére, hogy egy olyan korban élünk, ami egyre nagyobb elvárásokat helyez a szebbik nem képviselőire. Szuper anya, szerető társ, kitűnő alkalmazott, jó háziasszony, s mind emellett mindig jó megjelenésű, mosolygós és örömteli.  

Minden nőből lehet királynő

Ha szeretnénk, hogy a szépség külsőleg megnyilvánuljon, először belül kell ápolnunk. Emiatt jött létre a Therese. Küldetésünk a királyi élmények előidézése minden nő számára attól függetlenül, kicsoda, mivel foglalkozik vagy melyik államban él.   

Therese a 2016-os évtől működik a szlovák piacon. Tudtuk azonban, hogy küldetésünket semmilyen határ nem limitálhatja. Ezért négy csekély négy hónap után már Csehországban terjesztettük a szépséget és 2016 októberében elárasztottuk Magyarországot is.

2017 februárjában elkezdtünk terjeszkedni Romániába. Négy országot elérni nagyon sok energiát igényelt. Pár hónapot webáruházunk stabilitásával töltöttünk. Nem volt értelme a további terjeszkedésnek, amíg nem tudtunk 100%-ot nyújtani vásárlóinknak ezekben az országokban.  

Mindez időt igényelt, és mi tiszteletben tartottuk ezt a természetes folyamatot. Ennek köszönhetően teljes erőbedobással és bátor álmokkal vághattunk bele a 2018-as évbe azon munkálkodva, hogy Szlovéniában, Horvátországban és Lengyelországban élő hölgyek is részesedni tudjanak a luxus kényeztetésben.

Termékbővítés

Therese elsősorban fésülködő asztalokat árusított. Az első modelljeink közé a Marie Therese, Madame Clotilde és Marie Antoinette tartoztak. Kínálatunkat állandóan próbáltuk frissíteni, és új színvilágot csempésztünk bele. A hagyományos fehér szín mellett, talál nálunk fekete, rózsaszín, barna és arany kivitelezésű asztalkákat is, melyek a gyengédség és az elegancia tökéletes ötvözete.  

2017-ben új lehetőségeket kerestünk, hogy tudjuk még kifejezőbbé tenni a női szépséget. Kínálatunkban megjelentek az ékszerdobozok és az ékszerszekrények, s webshopunk megújulása után parfümök is.

De még mindig nem értük el kitűzött célunkat. A női szépség olyan csodálatosan inspiráló jelenség, hogy újabb és újabb ötletek fogannak belőle, melyeknek köszönhetően állandóan bővíteni és frissíteni tudjuk kínálatunkat. Hamarosan kaphatók lesznek különböző ékszerek, éjjeliszekrények és egyéb apró bútorbarabok is hasonló provence-i stílusban. Szeretnénk a hölgyeknek a lehető legjobb kínálatot nyújtani, valamint a szépség és a luxus intenzív életérzését.

A Therese fantázianév eredete

A Therese fantázianév a közkedvelt Marie Therese asztalka nevéből ered. Rövid, tömör, könnyen megjegyezhető név, ami a női erőt szimbolizálja.

Örülünk, hogy ez a név emlékeztet minket az egyik legcsodálatosabb nőre, aki valaha járt közöttünk. A küldetésünk és eme név közötti szál tökéletesen összefonódik egy erős és különleges történelmi személyben. Ez a személy Mária Terézia.

Anyaság, különlegesség, erő, szépség, egyedülálló nőiesség, hatalom, intuíció, forradalmiság, bátorság és csodálat.  

Tulajdonságok, melyeket minden egyes nő birtokol. Mindegyik. Meglehet, hogy a még nem törtek a felszínre, és nagyon sok hölgy még sajnos nem tudatosította, hogy mennyire szépek és különlegesek.

Szeretnénk, hogy minden egyes hölgyemény leülhessen fésülködő asztalkája elé, rámosolyogjon tükörképére és ékszereivel együtt eltegye szomorúságát és aggodalmait ékszerdobozába, továbbá gyengéden parfümért nyúlva, ami tökéletesen kifejezi személyiségét, beillatozza környezetét. Az üvegcséből nem csak virágos illat árad. Hanem maga a nő. Valami, ami tükrözi a valóságot.

Meta popis: Üdvözöljük, mi vagyunk a Therese. Kínálatunkban nem csupán luxus fésülködő asztalokat talál, hanem ékszerdobozokat, ékszerszekrényeket, parfümöket és egyéb bájos kis darabokat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió
Segítségre van szüksége?Segítségre van szüksége?