Ok, hogy miért vásároljon ékszerdobozt

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Ok, hogy miért vásároljon ékszerdobozt

2020.01.22 [10:46]
Ok, hogy miért vásároljon ékszerdobozt

Nekünk hölgyeknek nincs hiányunk ékszerekben és egyéb csecsebecsében, de nagyon gyakran nem törődünk velük úgy, ahogyan azt megérdemlik. Ékszereket a külső hatásoktól legjobban helyes tárolással tudjuk megóvni. Legtöbben ékszereinket szétszórva tároljuk fiókjainkban, a fürdőszobában levő dobozkákban vagy a fésülködő asztalkánkon. Viszont akkor ne csodálkozzunk azon, hogy az ékszereink élettartama túl rövid, hamar megsérülnek, hamar elveszítik színüket és hogy nem olyan a kinézetük, mint amikor megvásároltuk őket.

Tisztaság

Az ékszertartó tisztán tartja ékszereit, megvédi azokat a portól. Piszkos, komplikált dizájnú ékszerek otthoni környezetben nagyon nehezen tisztíthatók, ezért hasznos dolog elkerülni az ilyet. Szintén nagy hibának minősül az ékszerek fürdőszobában való tárolása, ugyanis nedves környezetben hamarább oxidálódnak, sőt némely fém egyenesen korrodálódik! Az ékszerdoboz a tökéletes száraz és tiszta hely ékszerei számára.

Sérüléstől való védelem

Az ékszerdobozok előnye abban is megfigyelhető, hogy a csecsebecséi el vannak rendezve, nem akadnak egymásba, tehát nem károsodnak. Így elkerülhetik a reggeli lánc és fülbevalók szortírozásának nehézségeit.

Áttekinthetőség

Végre megtudja, hogy mi mindene van! Sokat veszíthet a holmija áttekinthetőségére nézve, ha ékszerei nincsenek elrendezve, hanem szétszórva vannak a fiókban vagy egyszerre több különböző helyen tárolja őket. Egy ékszerdoboz segítségével színek és stílus alapján is szortírozhatja őket, aminek köszönhetően időt spórolhat a megfelelő ékszer kiválasztása során. Vásárolhat olyan ékszertartót is, amely tükörrel van felszerelve, így azonnal ellenőrizheti, hogy az ékszer illik-e ruházatához vagy sem.

Fénytől való védelem

Lehet, hogy még nem eddig hallott arról, hogy az ékszerek némely alapanyaga érzékeny lehet a fényre. Például a műgyanta bizonyos és fajtái vagy a féldrágakövek, mint a karneol, rózsakvarc vagy az ametiszt állandó fény hatására idővel elveszthetik eredeti színüket. Nem kell, hogy közvetlen napfény érje őket. Ékszereit elrejtheti egy ékszerdoboz sötét zugaiba és ezáltal meghosszabbíthatja élettartamukat.

Biztonság

Egy kisgyerekek nagy örömmel vizsgálgat új dolgokat, mindent, ami fénylik és ha egy pillanatra levesszük róla szemünket, bizony megtörténhet, hogy kárt tesz a szülőknek vagy akár saját magának. Ha megszeretné védeni ékszereit a kíváncsi gyermekek elől, akkor a legjobb megoldás zárható kulcsos ékszerdobozt vásárolni. Ily módon megelőzheti, hogy az ékszer gyermeke szájába kerüljön vagy hogy megvágja magát egy élesebb ékszerrel. 

Praktikus és működőképes dizájn

A feljebb említett előnyök mellett egy ékszerdoboz szépen díszíti lakása belterét is. Manapság rengeteg dizájn közül válogathat és kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban illik Önhöz.

Egyszerű karbantartás

Az ékszerdoboz lágy textilanyaggal vagy kímélő tisztítószerrel tisztítható, ami sokkal egyszerűbb, mint a piszkos ékszerek egyesével történő munkaigényes tisztítása!

Ha felmerült Önben a tudat, hogy szüksége van egy ékszerdobozra, akkor szeretnénk, ha tudná, hogy mi minőségi darabokat kínálunk, melyek valóban tágasak és áttekinthetőek. Többféle dizájn közül válogathat – a vintage eleganciájával büszkélkedő daraboktól kezdve egészen az egyszerű modern kivitelezésű ékszerdobozokig, de kínálatunkban szerepelnek praktikus ékszertartó bőröndök is, melyek utazásra is alkalmasak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió
Segítségre van szüksége?Segítségre van szüksége?