Vágyakozik egy saját „kis édenre“? Alkossa Meg otthonában

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Vágyakozik egy saját „kis édenre“? Alkossa Meg otthonában

2020.04.15 [11:11]
Vágyakozik egy saját „kis édenre“? Alkossa Meg otthonában

Mindannyian szeretnénk, ha a lakásunkban lenne legalább egy olyan hely, amely csak a miénk. A várkastélyokban a királynőknek csodálatos helyük volt arra, hogy szépítsék és kényeztessék magukat. De Önnek most nem kell várat vásárolni, sem feltalálni az időgépet, hogy szert tehessen egy ilyen helyre. Elkészítheti a tökéletes pipere sarkot otthonában.

A fürdőszobában minden reggel nagy a nyüzsgés. A család minden tagja meg akarja csinálni a frizuráját, mosni a fogait vagy az arcát. Annak érdekében, hogy ne kelljen a spirállal a szeme előtt álldogálni és imádkozni, hogy senki se lökje éppenséggel meg, fontolja meg a saját pipere sarok létrehozását.

A fésülködő asztalok határozottan élményt kínálnak, minden (akár modern) háztartásban megtalálják a helyüket. Nekik köszönhetően minden kozmetikai és pipereszere kellemes és átlátható rendben lesz és minden egy helyen is elfér. A békés hangulatról a reggeli sminkelésnél vagy a esti smink lemosásnál, nem is beszélve. 

Sokféle fésülködő asztal készül manapság. Választhat provenszáli, hercegnő típusú, modern és minimalista stílusú asztalaink közül. Találja meg azt, amelybe első látásra beleszeret.

Találja meg a tökéletes helyet asztalkája számára

A fésülködő asztal leggyakrabban a hálószobába kerül, mert sokkal nagyobb figyelmet kap, mint a nappaliban. Lehet, hogy át kell gondolnia a szoba elrendezését, de minden bizonnyal megtalálja a helyet saját kis édeni darabja számára.

Ha lehetséges, helyezze az asztalkát az ablak közelében. A természetes fény nem torzítja a képet, ezért ideális smink készítéshez. Fordítsa el az asztalt úgy, hogy a nap nem vakítsa el, és ne tükröződjön a tükörben a fésülködő asztal fölött.

Ezenkívül ellenőrizze, hol van a legközelebbi elektromos csatlakozó. Nemcsak a tükör megvilágításához, hanem hajszárítóhoz vagy hajsütővashoz is alkalmas lehet.

 

Válassza ki a tökéletes fésülködő asztalkát

Minden nő szépítkező sarkának elengedhetetlen eleme a megfelelő fésülködő asztalka. Ideális tükörrel kombinálva. Válassza ki az asztalt úgy, hogy illeszkedjen a szoba többi bútorához, de ügyeljen arra, hogy a méretet is figyelembe vegye. Mennyi tárhelyre van szüksége? Néhány asztalnak csak egy nagy fiókja van, másokban szekrény vagy polc található ékszerdobozhoz. Inkább gondolja át az ékszerek vagy smink elhelyezéséhez szükséges tér mennyiségét.

 

Tükröm tükröm, mondd meg nékem...

Ha véletlenül olyan asztalkát választ, amelyhez nem tartozik tükör, kiegészítheti egy fali vagy egy álló tükörrel. Minél nagyobb, annál többet lát majd. Nincs is praktikusabb annál, mint kiválasztani a napi öltözéket, majd ellenőrizni, hogy minden tökéletesen passzol e.

 

Ékszerdobozok

Ahhoz, hogy az asztal csodálatosnak tűnjön, szerezzen be ékszerdobozokat vagy további  szervezőket. Az összes smink, kozmetikai szer, hajkefe, lakk és fésű legyen szépen rendezve, és használat után mindig helyezze vissza a kiszabott helyére.

Nincs is rosszabb annál, mint egy gyönyörű fésülködő asztalka, amelyen szanaszét hever a világ összes felesleges dolga. Válasszon tehát jelenlegi igényei alapján, és álmodjon egy kicsit, tekintsen előre a jövőbe  (amikor újabb ékszereket kap).

 

 

Iktasson nőI rituálékat a mindennapjaiba

Tanítsa meg családját arra, hogy megérdemli az én időt. Arra, hogy ápolja a haját, megtisztítsa a bőrét és kényeztesse magát. Arra, hogy egy lágy arcmasszázzsal lazítson a hosszú nap végén, vagy feltegye a reggeli sminket indulás előtt. Üljön le reggelente és esténként asztalkájához és adja meg önmagának a szükséges szeretetet és figyelmet. Ez az idő csakis az Öné. Ne engedje társának, gyermekeinek vagy munkájának, hogy megfosszák ettől.  Ez az az idő, amikor köszönetet mondhat önmagának. Köszönetet azért, amilyen csodálatos nő.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió
Segítségre van szüksége?Segítségre van szüksége?