Történetünk

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Történetünk

Minden királynőnek szüksége van egy olyan helyre, ahol felfedezheti saját báját. Egy helyre, ahol szépsége kapja a főszerepet és amely segít a környező világ meghódításában. Ugyanúgy, amint minket is lenyűgözött anyukáink szépítkező rituáléja, vagy a nagymamáink ékszeres dobozában megbúvó családi kincsek.
 
Ezt a rejtett varázst szeretnénk életre kelteni Therese termékeinkben. Az eredeti fésülködő asztalkákban, exkluzív ékszerdobozokban és a tágas ékszerszekrényekben,melyeknek köszönhetően megadhatja a teret szépségének és kényelmesen kiemelheti azt saját háztartásában.
 
Elégedettsége fontos számunkra, nem csupán a vásárlás folyamatában, hanem hosszan utána is, mikor termékeink márlakását ékesítik. Minden megosztott tapasztalatához, kérdéséhez és kéréséhez  személyesen állunk hozzá, és nagyon köszönjük belénk vetett bizalmát is. Ennek köszönhetően születnek azok a történetek, melyekben a Therese termékei segítségével lányok, nők és hölgyek fedezik fel nap mint nap a bennük rejlő szépséget Európa szerte.
 
Nagyon örülünk, hogy Önökkel együtt írhatjuk történetünket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió
Segítségre van szüksége?Segítségre van szüksége?