Válassza ki a személyiségéhez legjobban illő fésülködő asztalkát

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Válassza ki a személyiségéhez legjobban illő fésülködő asztalkát

2019.07.23 [12:44]

Az utcán sétálva nem nehéz nem észrevenni, hogy nem létezik két teljesen egyforma nő. Minden hölgy hordozza magában a különlegesség és egyediség báját. Némelyek drága business ruhában sétálnak, szigorú kontyot viselve és okostelefont tartva fülüknél. Mások gyönyörű virágmintás szoknyával, hullámos, hosszú hajjal és ábrándos tekintettel ékeskednek. S van, aki körül sok gyerkőc futkos.

 

Akár egész nap sétálhatnánk, és csodálkozhatnánk a nők egyediségén. Lehet ez az egyik oka annak, ami miatt a férfiak oly gyakran megfordulnak egy csinos hölgy láttán. ☺ Állíthatjuk, hogy egy nő állandóan változik, de mégis vannak bizonyos tulajdonságok, melyek jellemzik belső énjét és megérzések, melyek vezetik őt.  

Erre a megérzésre nyugodtan hagyatkozhat a fésülködő asztalka kiválasztása során is. Garantáltan ki fogja választani a legmegfelelőbb bútordarabot, ami minden elvárásainak teljesen megfelel. 

A romantikus nő

Imádja a provence-i stílust, a fehér színű bútorokat, a gyönyörű ruhákat, és hisz a soha véget nem érő szerelemben. Amikor lépdel, minden tekintet ő felé fordul. Megjelenése lélegzetelállító, mégis bájos hercegnő tud maradni. 

Egy romantikus hölgy maga a gyöngédség, virágok és a lágyság perszonifikációja, melyek egyedi történetként körbefonják életét. Hálószobájába tökéletesen beleillik a bájos, szív alakú tükörrel ellátott Madame de Pompadour asztalka, meseszép Marie Antoinette asztal vagy akár a Rachel Blanche pipereasztal.  

A modern nő

A mának él, és stílusán kívül esnek a vintage bútordarabok. Szereti a modern technológiát és a 21. század vívmányait. Tudatában van erejének és képességeinek, valamint tudja értékelni a minimalizmust és a letisztultságot. Amikor fésülködő asztalkája előtt ül, ezt a reggeli vagy esti készülődés során teszi.  

Nincs szüksége rengeteg polcra, sem nagy térre, ugyanis kevés, de minőségi kozmetikumokkal és csecsebecsével rendelkezik. Az Eleanor Aquitaine vagy a Diana de Poitiers asztalkák a legjobb választás számukra. A lágy, s egyben modern beltérbe tökéletesen beleillik a Valentine de Sainte asztalka is.

A gondoskodó nő

Ha segítség kell, ő mindig ott van, otthona nyitott a gyerkőcök számára és ölelő karjai azoknak, akiknek szükségük van rá. Szeretetteljes és gyönyörű, jóság árad belőle, és körbe veszi őt. Ügyel a gyöngédségre, kedvességre és érzékenységre, amit pipere szokásai is tükröznek.  

Szereti a stabilitást, és épp emiatt a nagyobb méretű, barokk fésülködő asztalokat részesíti előnyben, mint például a Louise de Boyer vagy Louise de Prie asztalkák. Néha a „romantikus klasszikusokra“ szavaz, melyek kitűnnek színüknek (Charlotte „Grey“ Savoy fésülködő asztalka) vagy kivitelezésüknek (Josephine Baker fésülködő asztalka) köszönhetően. 

A gyakorlatias nő

Szereti az egyszerűséget és a pontosságot. Otthonában a fehér vagy a fekete szín uralkodik. Egy gyakorlatias nő a praktikusságra és a célra helyezi a hangsúlyt. Díszített dizájnnal nem lehet őt könnyen elámítani, csak részletekkel, melyek rámutatnak a bútor praktikusságára, stabilitására és hosszú élettartamára. 

Az Isabelle Aragon vagy a Valentine de Sainte fésülködő asztalok felkelthetik érdeklődését. Ha otthonában a fekete szín dominál, a hölgy biztosan beleszeret a Zoé Talon asztalkába. 

A nő, aki elbűvölően nőies

Ő maga a szépség: a nőiesség, a báj és a tökéletesség megszemélyesítése. Tudja, milyen smink áll jól neki, és hogyan kell igazán tökéletes nővé válni. Ez a nőtípus mindig elbűvölően jól néz ki. Imádja a divatot, ékszereket, és előkészület nélkül még a postát sem megy átvenni. Szeret játszani, próbálkozik, új dolgokat talál ki. Belső megérzésének és tehetségének köszönhetően garantált a tökéletes végeredmény.  

Egy elbűvölő nő egy saját kis királyságot alapoz meg, ahol szabadjára engedheti képzelőerejét, és ellenállhatatlanná teszi önmagát. Hálószobájából nem hiányozhat a fenséges Albinia Fontana vagy a lenyűgöző Agnés Sorel asztalka. Viszont az igazán merész nő nem fél belterébe fekete bútort helyezni, így lehet, hogy a Rachel Ruysch asztalka válik hálószobája gyöngyszemévé.  


Ne akarjon azzá válni, aki sosem lehet. Fókuszáljon arra, hogy ki is ön valójában. Nem számít, hogy melyik szempontot részesíti előnyben. Helyezze a hangsúlyt erősségeire, hogy ragyoghasson, és tündökölhessen az egész világnak.

 
 
 
Reklamné okno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió