Az Önök véleménye

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 
Tapasztalatait és visszajelzését szívesen fogadjuk
 
 

Zsófia

Zsófia

Hálás köszönet a termékért! Szuper hozzáállás, gyors kézbesítés, a termék pedig csodaszép.

 

Fruzsina

Fruzsina

Egy ékszerdobozt rendeltem, nem kellett sokáig várni a kézbesítésre, és a termék megfelel a honlapon feltüntetett képeknek.

 

Dorka

Dorka

Sziasztok lányok, már régebben rendeltem egy asztalkát. Meseszép asztal, gyors kiszállítás, szuper kommunikáció, csak ajánlani tudom... már régebben rendeltem, de még mindig nem tudok betelni a látványtól :) 

 

Reka

Reka

Ahojte žienky, už dávnejšie som si objednala stolík. Stolík prišiel krásny, rýchle dodanie, a super komunikácia,len odporúčam...stolík mám už dlhšie ako som spomínala, ale ešte stále sa na neho neviem vynadívať :) 

 

Maja

Maja

Gyönyörű asztalkák :) Egy Marie Antoinette asztalt rendeltem, és nem tudom levenni róla a szemem. Mindenkinek ajánlom! Minőség, szépség, nőiesség és elegancia egyben. Köszönöm :)

 

Vivien

Vivien

Nagyon elégedett vagyok ezzel a bolttal! Fehér széket rendeltem, de véletlenül virágosat küldtek. Másnap azonnal elküldték a fehéret, de én véletlenül az egész széket visszaküldtem, míg ők csak az ülőrészt küldték el. Azonnal visszaküldték a lábakat, és a teljes postaköltséget is ők állták, pedig én hibáztam. Nagyon segítőkészek, gyors kommunikáció, gyors szállítás és gyönyörű asztalka :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió
Segítségre van szüksége?Segítségre van szüksége?