Ékszerek, melyek nem hiányozhatnak az Ön ékszerdobozából sem

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Ékszerek, melyek nem hiányozhatnak az Ön ékszerdobozából sem

2019.09.09 [13:40]
Ékszerek, melyek nem hiányozhatnak az Ön ékszerdobozából sem

Ön is olyan pólókat és nadrágokat vesz elő leggyakrabban szekrényéből, melyek könnyen kombinálhatóak? Az ékszerekkel sincs ez másképp. Ezért szükséges, hogy az ékszerdoboza tele legyen különböző csecsebecsével, amelyek majdnem mindenhez illenek, és mégis különlegesek. Szeretné tudni, melyek ezek? 

Gyöngyékszerek

A gyöngy a nemesség jelképe. Időtálló ékszerek, amelyek elsősorban elegáns viselethez illenek, de használhatók a mindennapi öltözethez is. Egy egyszerű, gyöngy nyakék leginkább az estélyi ruhához illik. 

Ha hosszabb, a láncot ketté hajtva nyakába akaszthatja, és elegáns kiegészítője lesz blúzának. Minden nap viselhet egy egyszerű gyöngyberakásos gyűrűt, és a lágy fülbevalók pedig feldobják nőies outfitjét. 

Beszúrható fülbevalók 

Egyszerűek, s mégis csodás hatást keltenek. Nagyon egyszerűen kombinálhatók bármilyen öltözettel, aminek köszönhetően a leggyakrabban használt kiegészítők rendjébe sorolhatók. Viselhetők munkahelyen, romantikus vacsora során vagy a szombati vásárláskor.  

Cocktail gyűrű

Minden hölgynek szüksége van legalább egy figyelemkeltő gyűrűre, ami kiemeli az elegáns vagy esti viseletet, és nem lesz csupán egy átlagos kiegészítő. Válasszon színes drágakővel díszített ékszert vagy nagy gyöngyberakásos gyűrűt. Ne ijedjen meg a masszív gyűrűktől sem, amelyek garantáltan felkeltik mindenki figyelmét. 

Nyaklánc medállal

Lágy, vékony nyaklánc decens medállal, aminek megvan a maga története vagy szimbóluma. Azon ékszerek részét képezi, melyek a mindennapi öltözethez is illik. Ha szeretné kicsit feldobni ezt az első látásra teljesen átlagos darabot, nyugodtan játszhat a lánc hosszúságával, és hozzáillesztheti a póló vagy blúz kivágásához, amit épp akkor visel.

Ékszerkollekciók 

Gyűrű, karperec és nyakék. Engedjen meg magának legalább egy egyforma stílusú ékszer szettet. Felhasználhatja, amikor a lágy viseletet fel szeretné dobni több kiegészítővel. Teljes mértékben megbízhat az egyszerű, lágy darabokban, melyeket bármihez illeszthet. 

Masszív nyakék

Leginkább egyszínű blúzokhoz, egyszerű ceruzaruhákhoz, vagy koktélruhákhoz illik. Nyugodtan válasszon egy többszínű darabot vidám motívumokkal, melyet könnyedén kombinálhat ruhatárával. 

Nagyméretű fülbevalók

Vannak olyan napok, melyeken nem fog akarni több ékszert viselni egyszerre. Elég lesz egy figyelemkeltő darab, ami tökéletesen kiegészíti az egyszínű outfitet. Ne felejtse el, hogy ebben az esetben érvényes, hogy minél nagyobb ékszer, annál jobb. 

Karórák

A karóra egy alap a mindennapos viselethez, és az igazán széles választéknak köszönhetően van miből válogatni. Az Ön ékszerdobozából sem hiányozhat legalább egy karóra. A világos színű, vékony szíjas óra remek választásnak bizonyul a mindennapi viselethez. Ne féljen befektetni minőségi márkákba, melyek kollekciója hűséges részét fogják képezni hosszú ideig. 

Mindennek megvan a maga helye

Ékszerdobozának örülni fog minden egyes alkalommal, amikor beletekint. Leginkább akkor, ha nem a kiegészítők és bizsuékszerek összekuszált tartalmát találja benne. Ugyanis ezentúl nem lesz muszáj keresgélni és nyakláncokat kibogozni. Minden szépen egymás mellett lesz elhelyezve elegendő térrel.

Mire kell ügyelni a kiegészítők vásárlása során?

Ügyeljen arra, hogy az ékszer az alábbi jellemzőkkel bírjon:

  • egyszerűség – azaz legyen könnyen kombinálható,

  • kifogástalan minőség – helyezze előnybe azokat az ékszereket, amelyek több évet kibírnak, és kerülje az olcsó bizsuékszereket,

  • minimalizmus – a kevesebb néha több.

Ha helyesen kiválasztja az aznap viselt ékszert, sokkal kevesebb időt fog reggel eltölteni a tükör előtt. Könnyen kombinálhatja viseletével, és egy ékszerdoboznak köszönhetően gond nélkül kiválaszthatja a megfelelő kiegészítőket, mégpedig bármilyen alkalomra. Nem kerül olyan helyzetbe, hogy nem fogja tudni milyen ékszert viseljen egy konkrét alkalom során, legyen az munkahelye, céges összejövetel, menyegző vagy az otthoni kör melege. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió
Segítségre van szüksége?Segítségre van szüksége?