GYIK

KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Postaköltség és szállítás - Futárral

 • 30 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás díjmentes. 30000 Ft vagy annál alacsonyabb értékű megrendelés esetén a szállítási díja 1490 Ft.
 • A megrendelt terméket a GEIS futárszolgálatán keresztül szállítjuk. Az árut a szállítmány elküldésétől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük.
 • Az áru elküldéséről e-mailben értesítjük a megrendelés nyomkövetési számával és egyéb kiegészítő információkkal. A megrendelés állapotát itt ellenőrizheti https://www.geis-group.sk/en/tracking-tracing
 • Mikor átvesz egy csomagot, kérjük, ellenőrizze annak állapotát. Kár esetén ne fogadja el a szállítmányt és tájékoztasson minket, hogy megállapodhassunk a következő eljárásban
 

Fizetés

 • Utánvétel - A leggyakoribb és legnépszerűbb módja a fizetésnek ügyfeleink számára. A megrendelést készpénzben fizeti a csomag ávételekor. Az utánvéti díj értéke 640 ft.
 • Banki átutalás - A megrendelés átvétele után megküldjük számlázási adatainkat, a számlaszámot és a változó szimbólumot. Az áruért előre fizet a bankszámlánkra, természetesen miután megkaptuk a befizetést a lehető leghamarabb szállítjuk ki az árut.
 • Bankkártyás fizetés - Miután megrendelését végrehajtotta, a rendszer a TrustCard biztonságos fizetési kapujára irányítja, ahol megadja a szükséges adatokat. A sikeres bankkártyás fizetés után a lehető leghamarabb szállítjuk ki az árut.
 

Reklamáció

 • Fesülködő asztal,  ékszerszekrény, ékszerdoboz – ha véletlenül a termékek közül bármely sérülten érkezik meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb e-mailben az info@therese.hu címen. Az e-mail tartalmazza a megrendelés számát, a kár, sérülés leírását, és ideális esetben a sérülés fényképeit. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja az eljárás további folyamatáról. Alkatrészeket vagy az új termékeket  a panasz beérkezését követő napon elküldjük , hiszen vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra.
 • Parfümok - Ha észrevette a csomag átvételekor, hogy a csomagolás sérült vagy maga a termék is, kérjük, értesítse a futárt. Ideális esetben írjon a futárral panaszlevelet és dokumentálja az egészet. Ha ez nem lehetséges, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben az info@therese.hu címen . Küldünk Önnek egy cserealkatrészt vagy új terméket és a sérült termékeket a futárszolgálattal oldjuk meg.
 • Az áru visszaküldése -  bár nem gyakran történik meg, garantáljuk , hogy a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheti a nemkívánt terméket. Ha úgy dönt, hogy visszaküldi az árut, kérjük, írjon nekünk a info@therese.hu címre.. Az e-mailben adja meg a megrendelés számát és kérvénezze a termék visszaküldését. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja az eljárás további folyamatáról. Visszatérítés esetén a megrendelés teljes összege a lehető leghamarabb visszautalásra kerül a számlájára, legkésőbb azonban mindenképpen 14 napon belül.
 

Általános információk

 • Miért találja meg „elfogyott“ termékeinket is kínálatunkban?- Folyamatosan dolgozunk a termékek bővítésén és megőrzésén, bár egyes termékek gyorsabban fogynak vagy hosszabb gyártási idővel rendelkeznek. Ezért az „elfogyott“ termékek vásárlása nem lehetséges, hiszen nem szeretnénk hosszú várakozási idővel terhelni vásárlóinkat.
 • Mennyi ideig tart a garanciaidő? - A webáruházunkban vásárolt termékre vonatkozó garanciaidő 24 hónap.
 • Szállítanak külföldre is? - Szállítunk Magyarországra, Csehországba, Romániába, Lengyelországba, Szlovéniába, Horvátországba és Szlovákiába is, egyéb államokba való szállítás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Rendeltem, de szeretnék valamit megváltoztatni. Még mindig lehetséges? - Természetesen. Ha valamit szeretne megváltoztatni megrendelésében, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@therese.hu címen.
 • Mi az ajándékutalvány és hogyan szerezhetem meg? - Az ajándékutalvány egy olyan kód, amely megadásával az utalvány értékében kedvezményre tehet szert. Különböző versenyeken találhatja meg, és visszatérő vásárlóink kaphatják meg.
 • A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁt? - Igen, a termékek feltüntetett ára  tartalmazza az ÁFÁ-t is.
 • Lehetséges fésülködő asztalt vagy tükröt más színben vagy más méretben is vásárolni? - Sajnos ajánlatunk csupán a webáruházban látható asztalkákat, termékeket tartalmazza.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió
Segítségre van szüksége?Segítségre van szüksége?