KategóriaSzűrő
 
 
 
 
 

Calvin Klein Escape 50 ml

Calvin Klein Escape 50 ml - eau de parfum nőknek 50 ml
Hozzáférhetőség
Elérhetőség: Raktáron (2 - 3 nap)
Ár: 8.390 Ft

Leírás

Intenzív életet él, amelyben minden pillanat teljesen más tartalommal bír? A Calvin Klein Escape parfüm a természeti erők jelképe. Érékes alapanyogkat ötvöz az egész világból, melyek könnyed és friss, gyümölcsös-virágos illatot kölcsönöznek neki, egzotikus esszenciákkal kiegészítve, mindezt érzéki fakéreg alapon, mely a kalandvágyat hivatott szimbolizálni.
1992- ben ezt a parfümöt választották a legjobb női illatnak.
 „A modernkori nő szerelem és siker után áhítozik, és teljes életet akar élni, megosztani örömét és egyedül szeretné megállni helyét a nagyvilágban. Ezért alkottam mega z Escape illatot, egy illatot a romantikus nőnek, hogy élete minden pillanata különleges legyen.“Calvin Klein.
Nyúljon olyan klasszikus darabért, amely az egész világot meghódította. Nyúljon az időtálló klasszikus darabhoz. A Calvin Klein Escape parfümmel a legegyszerűbb hétköznap is különleges élménnyé válik.

Összetétel

Fej

licsi, alma, kamilla, feketeribizli levele, büdöske (bársonyvirág), mandarin, jácint, ylang-ylang, orvosi körömvirág, feketeribizli, barack, dinnye, koriander, tölgymoha

Szív

barack, szegfű, jázmin, szegfűszeg, rózsa, gyöngyvirág

Alap

borostyán, pézsma, cédrus, vanília, szantálfa, vetivérfű, tölgymoha

 

 
 
Reklamné okno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió